Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar sminkesek, sminkoktatás képes leírás - Smink oktatás.tlap.hu
részletek »

Magyar sminkesek, sminkoktatás - Smink oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sminkoktatas.tlap.hu » Magyar sminkesek, sminkoktatás
Keresés
Találatok száma - 39 db
Abonyi Barbara

Abonyi Barbara

Az egyetem után nemsokkal ért az a szerencse, hogy teljesen véletlenül kapcsolatba kerültem a sminkeléssel Ágoston Melinda szalonjában. A barátnőmet tanította. Aztán pár hónapra rá már engem is. A sminkelés elsajátításában később Tős Judit és Titkos Bernadett is segített. Utóbbi abban a megtiszteltetésben részesített, hogy az asszisztense lehettem. Ő segített megtalálni és hagyta kialakulni a saját stílusomat.

Balogh Böbe

Balogh Böbe

Neves mesterek segítségével több év alatt sikerült elsajátítanom a maszkmesterség különböző területeit mind a divat, film és színház világában. Tanulmányaim kiterjedtek a sminkelés változatos fajtáira (natúr, alkalmi, retro, etnikai...) és a frizura (paróka) készítés fortélyaira. A több éves tapasztalat szerzés mellett a megrendelők és a feladatok száma is egyre nőt ami idővel arra késztetett, hogy egy saját oldalon is elérhető legyek. Így már magánszemélyek és cégek kívánságait is tudom teljesíteni, legyen az egy esküvő vagy bármilyen rendezvény ahol a szolgáltatásaimmal és személyes ötleteimmel tudom segíteni a kívánt elképzelések Balogh Böbe

Barcsai Orsolya

Barcsai Orsolya

2009-ben kerültem kapcsolatba a sminkelés világával, amely azonnal magával ragadott. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy ebben a szakmában találtam meg a hivatásom. Az alapokat az Il-Makiage Professional Make Up sminkiskolában sajátítottam el, majd Sipos Zita sminkmesternél fejlesztettem tovább tudásomat. Fontosnak tartom a folyamatos önképzést, hiszen ebben a szakmában a tanulás soha nem ér véget. Jelenleg szakmai versenyekre készülök, amelyeken való részvételt saját fejlődésem szempontjából érzek szükségesnek. Emellett fotózásokon sminkelek, valamint egyéni felkéréseknek teszek eleget. Bármilyen sminkről legyen is szó, minden egyes munkához ugyanolyan lelkesedéssel és szakmai alázattal kezdek.

Bárkányi Cecilia

Bárkányi Cecilia

Ez egy különleges csomag, mely akt, félakt, illetve fehérneműs képeket tartalmaz. Ízlés szerint állíthatók össze a képek, saját fehérneművel. Ízléses ajándék, emellett szép emlék. A további információkért kérem, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.

Bartha Kata

Bartha Kata

A Magenta Make up smink oktatást és tréninget kínál a szépülni vágyó hölgyeknek! Megtanítjuk Önnek a színtipusának megfelelö színhaszná-latot, az arctipusához illö korrekciót. Trendi sminkeket nappalra vagy alkalmakra amelyek harmóniába hozzák öltözékével és ruházata stílusával. Térjen be hozzánk egy kellemes hangulatú , kis csoportos tanácsadásra, ahol bövítheti tudását a szépségröl és a harmóniáról! Kérhet egyéni tanácsadást, stylist és hajdesinger segítségét is. Várjuk Önt két helyszínen: Budapesten és Dunakeszin!

Bibók Barbara

Bibók Barbara

Kedves leendő Menyasszony! Biztos vagyok benne, hogy a nagy napon a lehető legjobb formádat szeretnéd hozni, s vágyad, hogy arcod a legelőnyösebb formájában tündököljön. Ebben szeretnék Neked segítséget nyújtani az egyéniségedhez, és ruhádhoz leginkább illő smink kiválasztásával, és elkészítésével. A sminkes szakmában a menyasszonyi smink általában szolid, és visszafogott. Minél áttetszőbb, annál varázslatosabb. Ám, ha vagány egyéniség vagy, és szereted az extrém dolgokat, akkor a különleges anyagok bevonásával dolgozom. Szóba jöhet a strasszokon, és tollakon kívül akár a papír, a csipke, és a virágszirom is Legyen szó csupán egy egyszerű selyemporról, néhány csillogó kőről, festett motívumokról, vagy a legkülönfélébb anyagok variációjáról, a középpontban Te állsz, ezért munkám célja a saját természetes szépséged kihangsúlyozása!

Borza Krisztina

Borza Krisztina

Szeretettel köszöntelek honlapomon ! Borza Krisztina vagyok, okleveles sminkesként hivatásszerűen foglalkozom sminkkészítéssel és arcfestéssel. Vállalom alkalmi-, menyasszonyi-, kreatív sminkek, valamint a különféle irányzatoknak és igényeknek megfelelő divatsminkek elkészítését nagy tapasztalattal, többéves gyakorlattal és széleskörű referenciával. Magasszinten kivitelezett sminkek a legváltozatosabb elvárásoknak megfelelően fotózásokra, fellépésekre, divatbemutatókra, szépségversenyekre, filmforgatásokra, esküvőkre és egyéb rendezvényekre. Igény szerint egyénre szabott sminktanácsadás. Gyermekek részére arcfestés családi és céges gyermekrendezvényekre. Munkáim során kizárólag kiváló minőségű, tartós hatású, nemzetközileg is elismert professzionális anyagokkal és kellékekkel dolgozom. A bal oldali menü használatával részletesen is megismerheted szolgál-tatásaimat, megtekintheted néhány munkámat és referenciámat. Kellemes időtöltést kívánok !

Budai Éva

Budai Éva

Igény szerint és az alkalomnak megfelelően a sminkek ára természetesen magába foglalja a tincses vagy soros műszempillát, illetve a díszítéshez használt strasszokat, kristályokat és egyéb kiegészítőket is. Hamarosan itt a tablófotózások ideje. Ha még nem találtátok meg a megfelelő sminkest, aki szebbé varázsolja számotokra ezt az egyszeri és megismételhetetlen alkalmat, kérlek keressetek meg elérhetőségeim valamelyikén és találunk megoldást! Ajánlom a többi hölgy figyelmébe, hogy ne feledkezzenek el magukról sem. Hamarosan itt a tavasz, lekerülnek a téli kabátok és elővehetjük a divatos tavaszi ruháinkat. Viszont fontos, hogy arcunk is megszépüljön. Ha szeretné szebbé tenni megjelenését egy ballagásra, esküvőre vagy csak egy hétvégi baráti összejövetelre, kérem keressen bátran, szívesen segítek!

Dávid Andrea

Dávid Andrea

Sminkes tanulmányaimat 2008-ban kezdtem Gáspár Viki sminkmesternél. Azóta is folyamatosan képzem magam és rendszeresen látogatom előadásait. Számos rendezvényen, fotózáson dolgoztam mellette, illetve az ő csapatában. Fontosnak tartom a folyamatos tanulást, mert a divatirányzatok és vele együtt a stílusok is folyamatosan változnak és váltakoznak. Munkáim és referenciáim között leginkább Beauty és Fashion sminkek találhatók, de számos menyasszony esküvői sminkjét is elkészítettem. Minden alkalomra, amikor úgy érzed, hogy szeretnél kiemelkedően szép lenni, jelentkezésed várom szeretettel!

Hirdetés
Dévényi Klára

Dévényi Klára

Kozmetikámban a német Malu Wilz dekor kozmetikumokat használom. Sminkjét az Ön igényei szerint készítem el bármilyen alkalomra. Egyéniségéhez és színtípusához legjobban megfelelő nappali-, alkalmi-, báli-, szilveszteri-, esküvői sminkek! Megtanulhatja Ön is, hogyan tudja elkészíteni sminkjét színtípusának, egyéniségének és az alkalomnak megfelelően. Csoportos vagy egyéni smintanácsadás kérhető! Kérem, tekintse meg a Társasági hírek-ben korábbi 'sminktanfolyamaimat'.

Dévényi Natália

Dévényi Natália

Professzionális smink A munkáimat a A referenciák, fotók- sminkek menüpont alatt tekintheted meg! Passzió és művészi szenvedély Szemeddel látsz, szíveddel érzel, és ez így igaz, az első, a leges legelső amire pillantunk az a másik arca. Ekkor keletkezik az a megismételhetetlen első benyomás, és miért is ne lehetne ez lélegzetelállító? Különösen szerencsések a nők akiknek a lehetőségek végtelen tárháza kínálkozik az arcuk szépítéséhez. Ezek közül az egyik és talán a leghatékonyabb eszköz a tökéletes smink. A tökéletes smink elsősorban nem valamilyen trendeknek, irányzatoknak vagy grafikai elveknek kell megfeleljen, hanem a viselőjének. Akkor tökéletes ha eggyé válik a kisminkelt hölgy személyiségével, habitusával és a különlegesség érzését képes kölcsönözni viselőjének. Erre törekszem én a munkámmal, azért dolgozom csak a legjobb eszközökkel, végtelen precizitással és fantáziával, hogy amikor elkészítek egy sminket és a vendégem először megpillantja magát a tükörben a látvány bár ismerős legyen neki, de elképzelhetetlenül gyönyörű. Szeretném ha a munkám segítségével minden nő elhinné magáról hogy ő egyszeri és megismételhetetlen. Itt szeretném megköszönni Tanárom Dudás Barbara Európa bajnok sminkmesternek és testfestő Világbajnoknak hogy segített tehetségem gondozásában és átadta nekem sok éves egyedülálló tapasztalatának és tudásának egy szeletét.

Etter Dalma

Etter Dalma

Modellként forgatásokon, fotózásokon nagyon sok sminkessel találkoztam, és próbáltam ki munkájukat magamon. Ezen tapasztalataimat a smink tanfolyamon tanultakkal ötvözve alakítottam ki a saját stílusomat. Természetesen a tanulás, a tapasztalatszerzés végigkíséri pályafutásomat, hiszen ez a munka megköveteli az állandó megújulást, kreativitást. Az évek során sminkeltem már televíziós és színházi produkciókban, de elsősorban női magazinok divatanyagainál, portré- és beauty-fotózásain működöm közre. A Cosmopolitan, Elle, Glamour, Joy, Nők Lapja, Playboy magazinokban mind találkozhattak már munkáimmal. A sminkelés alkotómunka, melynek eredménye azonnal látható. Ugyanakkor csapatmunka is, hiszen egy fotózáson vagy forgatáson nagyon sokan teszik össze a tudásukat, kreativitásukat, hogy aztán megszülessen a várt végeredmény. Egyszerűen nem tudom megunni, mert ha más nem is, a modell arcán megjelenő elégedett mosoly mindig feldob.

Fábián Éva

Fábián Éva

Pályafutásomat fodrászként kezdtem, ezen a területen 13 éves szakmai gyakorlattal rendelkezem. Hét évet aktívan versenyzéssel töltöttem, számtalan országos versenyen értem el dobogós helyezést, többek között voltam Magyar bajnok és két évig a Magyar Fodrász válogatott keret tagja, emellett tartottam tanfolyamokat, bemutatókat, illetve az általam felkészített tanulók is eredményesen szerepeltek a fodrász versenyeken. Jelenleg a sminkelés az igazi kihívás számomra. Versenyekre készülök, melyekben Sípos Zita sminkmester a felkészítő trénerem.

Fujtás Tóth Szilvia

Fujtás Tóth Szilvia

A sminkes szakma már tizenéves koromban elbűvölt, amikor lehetőségem volt több fotózáson is részt venni. Nagyon megtetszett az a varázslat, ahogy egy arcot egy pontosan elkészített sminkkel meg lehet változtatni, még szebbé lehet tenni. A végső elhatározás, hogy sminkek készítésével szeretnék foglalkozni, az esküvőm után fogalmazódott meg bennem. A sminkes, akivel megbeszéltem, hogy a nagy napon kiszépít, az esküvőm előtt pár nappal visszamondta. Az utolsó pillanatban elég nehéz volt szabad sminkest találni, mivel a menyasszonyok hónapokkal az esküvőjük előtt lefoglalják az időpontokat. Szerencsémre mégiscsak akadt egy, aki időt tudott szakítani rám. Csakhogy ő nem a megfelelő anyagokat használta a smink készítésekor, így sminkem idővel a meleg, és a tánc hatására elkenődött. Ezért elhatároztam, hogy kitanulom a sminkes szakma fortélyait, és a szebbnél szebb sminkek készítésével megpróbálok kicsit hozzájárulni a nagy nap örömeihez.

Grószné Szentirmai Márta

Grószné Szentirmai Márta

Kedves Látogató! Üdvözöllek a honlapomon. Budapesti okleveles sminkmester vagyok. Már évek óta foglalkoztam a sminkeléssel, amely egészen fiatal korom óta a legkedvesebb hobbimnak, sőt talán annál is többnek számított, így elhatároztam, hogy a sminkelés nem csak hobbim, hanem hivatásom is lesz. Magyarország egyik legszínvonalasabb smink- és maszkmester oktató iskolájában tanultam sminkmesternek, a Mask Smink- és Maszkmester Oktató Ügynökség Kft. (korábban MAC iskola) képzésén, Kristóf Ilusnál. A sminkelés rejtelmein kívül többek között maszkok készítését, sebek festését, testfestést, figurális arcfestést is tanultam. A sminkiskola elvégzése után is fontosnak tartom szakmai továbbképzésemet, ezért munkáim mellett Sipos Zitánál folytatom sminkes tanulmányaimat. Rendszeresen dolgozom sminkesként különböző újságok divatanyagainak elkészítésében, forgatásokon, divatbemutatókon, illetve egyéb divat- és portfóliófotózásokon. Szívesen vállalok el bármilyen sminkeléssel kapcsolatos munkát, legyen szó akár menyasszonyi sminkek készítéséről, akár fotózásról, divatbemutatóról stb. Kizárólag professzionális, tartós, nemzetközileg is elismert anyagokkal és kellékekkel dolgozom, melyek két fő irányvonalat képviselnek: professzionális make-up anyagok és akár kifejezetten érzékeny bőrre is használható ásványi alapú sminkszerek.

Haizer Tímea

Haizer Tímea

1997-ben végeztem, mint kozmetikus és az óta dolgozom ebben a szakmában. 2005-ben főiskolai diplomát szereztem kozmetikus szakoktatói szakon. Számos továbbképzésen vettem részt, többek közt egy professzionális sminkes képzést is elvégeztem. A kozmetikában Dr. Spiller német biokozmetikumokkal dolgozom, melyek professzionális magas szintű ápolóanyagok, amelyeket egyénre szabott bőrdiagnosztika után használok fel. Ezenkívül sminkkészítéssel, sminkoktatással is foglalkozom. Minden kedves vendéget szeretettel várok!

Jacsó Dolly

Jacsó Dolly

Sminkoktatás, sminktanfolyam Sminktanfolyam Budapesten, a Margit hídnál. Ha érdekel a smink, sminkes világ, rád vár a smink tanfolyam. Profi sminkiskola a többszörös magyar bajnokkal. Amit minden sminktanfolyamról tudni kell... Az első konzultáció mindig ingyenes! A konzultáció, célja megbeszélnünk, melyik a legmegfelelőbb tanfolyam. Nálam a sminkoktatás személyre szabott! Egy smink tanfolyamon egyszerre csak egy tanuló vesz részt! A honlapon szereplő sminktanfolyam díjak mindig bruttó árak, és forintban értendőek. Hogyan sminkeljem magam? sminktanfolyam Alapfokú sminktanfolyam mely segít elsajátíani a helyes eszközhasználatot, alapvető anyagismeretet, textúrák megfelelő egymásra épülését.

Tuti menü