Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sminkesek fotózásokra képes leírás - Smink oktatás.tlap.hu
részletek »

Sminkesek fotózásokra - Smink oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sminkoktatas.tlap.hu » Sminkesek fotózásokra
Keresés
Találatok száma - 7 db
Csomor Adrienn makeup

Csomor Adrienn makeup

Minden művész a saját lelkébe mártja az ecsetét, és a saját szívét viszi a vászonra. (Henry Ward Beecher) A fenti idézet, bár nem az én gondolatom, nagy igazság rejlik benne. A sminkelés nem csak egy szakma, hanem hivatás, kötelességtudat, szerelem, alázat. A smink sokkal több annál, mint aminek látszik: a tetszeni akarás, az emberiség történelme, titkolt vágyai rejlenek mögötte. Nincs az a smink a világon, aminek ne lenne létjogosultsága, ha egy nő általa szebbnek érzi magát. Minden sminkben az örök fiatalság iránti vágy lesz láthatóvá. A szakmai alapokat Tombor Sarolta sminkmestertől tanulhattam meg, majd a kulisszák mögé Horacsek Ági sminkmester vezetett be. Tőle tanultam meg mindent, amit a szakma megkíván, megtanultam mit jelent a sminkelés iránti szenvedély és elhivatottság.

Dudás Barbara

Dudás Barbara

Engedje meg, hogy bemutatkozzak Önnek és röviden összefoglaljam pályámat valamint testfestői és sminkmesteri eredményeimet. Középiskolai tanulmányaimat Szeged Tömörkény István Képző- és Iparművészeti Szakközépiskola grafikai szakán végeztem. Grafikus hallgatóként felfedeztem az emberi arc sokféleségét és tökéletességét, hogyan lehet a megfelelő technikával minden karakterből elővarázsolni a benne rejlő egyedi szépséget. A képzőművészeti stúdiumok kitűnő alapját képezik mesterségemnek, az arc- és testfestés művészetének. Érettségi után kozmetikus képzettséget szereztem Szegeden.Kozmetikusi pályafutásom kezdetétől, 1995-től állandó résztvevője voltam hazai sminkversenyeknek. Kilenc éven át folyamatosan versenyeztem. A befektetett munka sikerhez vezetett, többször is kimagasló eredményeket értem el országos és nemzetközi sminkversenyeken. Nemzetközi versenyen elért eredményeim: - 2003. Köln Smink Európa-bajnokság (Beauty International) I. helyezése - 2004. Párizs Testfestő Világbajnokság (Les Nouvelles Esthétiques) I. helyezése - 2011. Párizs Testfestő Világbajnokság (OMC Hairworld) I. helyezése - 2011. Párizs Smink Világbajnokság (OMC Hairworld) III. helyezése Legnagyobb sikeremnek az OMC (Organisation Mondiale Coiffure - Fodrász Világszövetség) világbajnokság I. és III. helyezését tekintem.

Fejes Nikolett

Fejes Nikolett

Üdvözöllek a honlapomon! Fejes Nikolett vagyok, okleveles sminkesként foglalkozom sminkkészítéssel, biokozmetikával és testkozmetikával. A sminkelés lényege számomra, az hogy kiemeljük arcunk igazi szépségét. Fontos, hogy a hozzánk leginkább illő sminket viseljük, hogy így még magabiztosabbak lehessünk és megteremtsük ezzel a testünkben az egészség-szépség-harmónia egyensúlyának egyik pillérjét, akár a hétköznapokban, akár egy fontos eseményen, mint pl.: esküvőn, keresztelőn, szalagavatón, ballagáson, eljegyzésen, bálon. A sminkelés alapjait Müller Beáta Sminkmester kezei alatt sajátítottam el, Dékány Mónikánál esküvői és alkalmi sminkkészítést tanultam, Lampé Anikótól pedig mesteri-színpadi sminkek elkészítést, mint pl.: sebek, hegek, maszkolás, filmes karakterek. Ezen tanulmányaim során alkottam meg saját stílusomat. A tudásomat folyamatosan fejlesztem a korhű sminktől az óművészetig, különböző technikák pl. air brush testfestés.

Galambos Eszter

Galambos Eszter

Mire utal a nevedben az, hogy szépítő sminkes? - Arra, hogy számomra az az első, hogy a vendégeim valóban szebbnek érezzék magukat. Ahogy Kevyn Aucoin mondta: Azt akarom, hogy az emberek azt mondják a modellemet látva: Milyen jól néz ki és nem azt, hogy Milyen jó a sminkje. Én ugyanígy gondolom: az igazán jó smink sokszor észrevétlen, viszont a viselője mindig sugárzik tőle! Sok sminkes elfelejti, hogy a smink alatt van egy arc is...

Pacsuta Ági

Pacsuta Ági

Pár éve elvégeztem egy modelliskolát, ahol nagyon megtetszett a sminkesek kreatív munkája. Ezért elhatároztam, hogy megszerzem a Pro Make Up Studio sminkiskola oklevelét. Tanáraim Horváth Rita és Vörös Renáta voltak, akiknek köszönhetően hamar belecsöppentem a média- és a divatszakma világába, így részt vettem reklám- és filmforgatások, divatbemutatók és modellversenyek háttérmunkáiban és fotózásokon.

Réti Dóra

Réti Dóra

Réti Dóra vagyok, profi sminkes, sminkoktató. 2005-ben a DK-make up Academy - sminkiskolában Dévényi Kathy sminkmester irányítása alatt sajátítottam el a szakma fortélyait. Majd sikeres vizsgáim után Rikk Ágnes sminkmestertől (Európa bajnok és Világbajnok 2. helyezett) vettem magánórákat, valamint Gáspár Viktória segítségével tökéletesítettem tudásomat. Több éven keresztül mérettetem meg magam országos, és nemzetközi sminkversenyeken. Többször sikerült a dobó legfelső fokára állnom. Jelenleg időm nagy részét a sminkoktatás tölti ki, így már tanulóim bontogatják szárnyaikat a hazai versenyeken kiváló eredményekkel. Az oktatás mellett fotózásokon sminkelek, és egyéb szakmai felkéréseknek teszek eleget.

Zsolnay Zsuzsanna

Zsolnay Zsuzsanna

Üdvözöl Benneteket két lelkes fotós! A fotózásokon együtt dolgozunk, hogy a megismételhetetlen, fontos pillanatokról több kép, több szemszögből születhessen. Irányelvünk, hogy mindig legyünk rugalmasak. Mindig próbálunk alkalmazkodni megrendelőink igényeihez és kéréseihez, hiszen szeretjük, ha ügyfeleink elégedettek. Éppen ezért is minden fotózást személyes konzultációval kezdünk, ahol megbeszélhetjük személyreszabottan az adott fotózással kapcsolatos kérdéseket.

Tuti menü