Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sminktanfolyamok - sminkoktatás képes leírás - Smink oktatás.tlap.hu
részletek »

Sminktanfolyamok - sminkoktatás - Smink oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sminkoktatas.tlap.hu » Sminktanfolyamok - sminkoktatás
Keresés
Találatok száma - 24 db
2007 Kapos smink oktatás

2007 Kapos smink oktatás

A tanfolyam jellege: szakmai alapozó Tananyag: tananyagunk bevezeti az olvasót a sminkelés világába, megismerteti Önt az előkészületek menetével és kitér a helyes bőrápolás folyamatára, valamint lehetőséget ad olyan technikák elsajátítására, melyek segítségével könnyedén készíthet tökéletes sminket Önmaga és mások számára is a hétköznapokra és alkalmakra. Tantárgyak: korok sminkje, színelmélet, arcformák, szemformák, bőrápolás, natúr-, nappali-, füstös-, mélyítővonalas-, esküvői smink, műszempilla és strasszkövek használata

Baalbek studio

Baalbek studio

Az általunk forgalmazott termékek használatához magas színvonalú képzést nyújtunk. Ideje: 5 nap Díja: most rendkívüli támogatással igénybevehető. Részvételi feltételek: mikropigmentáló készülék vásárlása vagy vásárlás egyéb készítményekből.

Bertalan Viktória

Bertalan Viktória

A sminktanfolyamoknál röviden megadjuk,hogy mely témákat érintjük az adott sminktanfolyamon. Válaszd ki, melyik érdekel téged, és részletesen megtalálod az egész tanfolyam leírását, óraszámát, árát a nyílnál, és tudsz jelentkezni, illetve érdeklődni,ha további kérdéseid lennének a sminktanfolyammal kapcsolatban. Néhány menüpont alatt még nem találod meg a keresett sminktanfolyam leírását.

Bliss Care Studio

Bliss Care Studio

Oktatási intézményünkben a hallgatóknak lehetősége nyítik Mukaügyi Központ által elismert okleveles sminktanfolyam elvégzésére. A kezdőkészlet, illetve a helyszínen használatos anyagok költségeit oktatási intézményünk állja. Gyakorlati és elméleti oktatás 2 hetente szombatonként. A képzés folyamatosan kereszt-tanfolyamokkal indul

Budapesti Sminkiskola

Budapesti Sminkiskola

Egyéni Sminktanfolyam - hogyan sminkeljem magam Sminktanfolyam fodrászoknak, kozmetikusoknak Divatsmink (PL-3663) Sminkmester (PL-3661) Maszkmester (PL-3662) Extrém, kreatív make-up Airbrush make-up és testfestés Kreatív arcfestés - gyermekarcfestés Makeup FX továbbképzés

Cinecitta

Cinecitta

Tanfolyam tipusok: egyéni sminktanfolyamok, amelyek keretében megtanulhatja, hogyan is sminkelje magát, milyen színek állnak Önnek jól, stb. alap sminktanfolyam, amely egy-két alap smink elsajátítására elegendő 60 órás diplomás sminktanfolyam, amely egy komplett sminkes képzést jelent, elmélettel és gyakorlattal egyaránt. A tanfolyamok általában egyénileg, de maximum 2-3 fős csoportokban zajlanak.

Dr Hauschka

Dr Hauschka

A bio élelmiszerek és fogyasztóik száma folyamatosan nő, ám azt hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a káros anyagok nem csak belülről árthatnak szervezetünknek. Ki tudja mennyi mérget viszünk be a különböző kencékkel és számos olyan termékkel, amik elvileg szépségünket szolgálnák. Hogy biztosan jót tegyen bőrének, ismerje meg a Dr. Hauschka kozmetikai termékcsaládot, amely az egyetlen olyan sminkelési termékcsalád, melyben a növényi alapanyagok kizárólag biodinamikus termelésből származnak. Vegyen részt a folyamatosan (esti / hétvégi időpontokban) megrendezésre kerülő 5 órás sminktanfolyamon és ismerje meg, hogy a szintetikus összetevők nélküli termékekkel is milyen gyönyörű hatásokat lehet elérni.

Erzsébet Királyné

Erzsébet Királyné

Iskolánk Akkreditált Felnőttképzési Intézmény. Általános tanfolyamaink: Sminkkészítés - 1 alkalom Különleges sminkkészítés - 35 óra Maszkkészítés alapjai (sminkelési alapismeretekkel rendelkezőknek) Szakmai tanfolyamok: Tartós smink készítő tanfolyam (OKJ 52 815 01 0001 52 01) akkreditált kozmetikus ráépülés Speciális testkezelő (OKJ 52 815 01 0001 52 02) kozmetikus ráépülés Szakmai anyaggal bővített német nyelvtanfolyam (kozmetikusok részére) További tervezett képzéseink:

Gerő Anna sminkiskola

Gerő Anna sminkiskola

A tanfolyamainkat Gerő Anna smink mester tartja, aki számtalan magyar és amerikai filmben dolgozott, a hazai divatfotózások, magazinok és tv műsorok gyakori sminkese, és mindemellett tíz éve kiemelten elismert kozmetikus. A smink lehet önkifejezés, hangulatunk megjelenítése, de lehet egy igen hasznos eszköz a fáradtság nyomainak eltüntetésére vagy bőrhibák korrigálására. A smink igazi célja viszont, hogy hangsúlyozza arcunk előnyös vonásait, hogy kiemelje nőiességünket, hogy ragyogó, gyönyörű, önbizalommal teli Nőt varázsoljon belőlünk. Elhatároztuk, hogy minden szépülni vágyót egy nap alatt megtanítunk arra a néhány trükkre, profi vonalvezetésre, amitől bármikor, bárhol a saját keze által hozhatja ki a legtöbbet magából. Természetesen ehhez elengedhetetlen, hogy előbb alaposan megismerkedj bőrtípusoddal, arcvonalaiddal, annak előnyeivel, hátrányaival, a saját arcoddal. Ebben is segítünk.

Hirdetés
H and T sminkiskola

H and T sminkiskola

Sminktanfolyam információk Tematikánkat úgy építettük fel, hogy a végtelenül egymásba csatolható tanfolyami modulok elvégzése helyett a sminktanfolyam végére, a tanulóink megszerezzék azt az, átfogó tudást , amely birtokában könnyen teljesítsenek minden, egy profi sminkestől elvárható feladatot. Sminktanfolyamainkról bővebb információ az hozzájuk tartozó menüpontban található.

Kell a Púder

Kell a Púder

Olyan tanulók jelentkezését várom, akik tele vannak lelkesedéssel és elszántsággal. Akik tudatában vannak annak, hogy rengeteg sminkes és sminktanfolyam van. És hogy miért jó, ha engem választasz? Célom, hogy olyan tanítványokat képezzek, akik meg tudnak állni a saját lábukon. Nagyon fontosnak tartom, hogy olyan tudást adjak a kezükbe, amit fel tudnak használni. Ennek érdekében maximum három fővel indítom el a képzést és hetente egy alkalommal tartok órát, mert azt szeretném, ha sok idő jutna az otthoni gyakrolásra (mert minden óra elején lehetőségük van a tanulóknak megmutatni mit sajátítottak el). A tanfolyam során mindenkinek biztosítok két gyakorlati alkalmat, ami azt jelenti, hogy a tanuló bepillantást nyerhet egy fotózásba, esküvői sminkbe...

Krea smink

Krea smink

Smink és Öltözködéskultúra SzakleírásSzakirány okKépzési infókTantárgyak Megszerezhető tanúsítvány minősítése: Magániskolai oklevél, szintnek megfelelően 'A divat nemcsak ruházat kérdése. A divatnak a gondolatainkhoz van a legtöbb köze (Gabrielle Coco Chanel). Nincs ez másképp a divatsminkkel sem. Iskolánkban azon fáradozunk, hogy a gyakorlati tudáson túl, megtöltsük érzelemmel, harmónia iránti vággyal, egyéniséggel, szépség iránti érzékenységgel a tanulni vágyók lelkét. Ahogyan Pierre Curie mondta: Az életet álommá kell alakítani, s álmunkból valóságot formálni.' Tombor Sarolta, sminkmester

Mask smink tanfolyam

Mask smink tanfolyam

Smink tanfolyamaink és továbbképzéseink. Tanfolyamaink alatt az eszközöket, a sminkanyagokat és a modelleket az iskola biztostja, az oktatás kis csoportokban történik, akár egyéni időbeosztás alapján. Sikeres vizsga után tanulóink államilag elismert és a világ számos országában elfogadott ÁFSZ nyilvántartási számmal ellátott oklevelet kapnak.

Milagora smink

Milagora smink

Kezdő sminktanfolyam A kezdő tanfolyamot azon Hölgyeknek ajánljuk, akik az alapoktól kezdve szeretnének betekintést nyerni a sminkelés rejtelmeibe, legyen akár tini, háziasszony vagy üzletasszony. Tanfolyami tematika: A meglévő smink eszközök áttekintése. Az általánosan használt eszközök és termékek áttekintése, ki hogyan sminkelt idáig. Egy nappali smink elkészítése, személyreszabbottan, karakternek megfelelően.

Pretty Women

Pretty Women

Nem tudod hogyan sminkeld magad? Megtanítom Neked néhány óra alatt! Személyre szabott sminkelés professzionális anyagokkal. A hölgyek saját magukat tanulják meg sminkelni a segítségemmel, figyelembe véve arctípusukat. Tőlem ellesheted azokat a fortélyokat, amitől igazán szép és harmónikus lesz a nappali vagy alkalmi (party) sminked!

Pro Make Up Studio

Pro Make Up Studio

We recommend the beginner course for those who would like to get to know the secrets of make-ups from the basics, and who may even choose this area as a profession. The course incorporates theoretical training, face care, NATURAL, DAY, FORMAL, and BRIDAL make-ups, applying EYELASH EXTENSIONS, different techniques of creating SMOKY EYES, and making the so called FACE CHART, that is, 'make-up plan on paper', an important accessory for further practice.

Professional MakeUp School

Professional MakeUp School

Ez a kurzus teljesen a kezdő szintről indul és a képzés végén alap sminkes szintre jutunk el. Bárki elvégezheti, életkortól és végzettségtől függetlenül. Ajánljuk mindazoknak, akik kozmetikusok, fodrászok, körmösök vagy csak egyszerűen, mint szabadúszó sminkművészként szeretnének tevékenykedni. Ennek a modulnak az elvégzésével még nem leszel sminkes, csak megtanulod az alap sminkeket, viszont ha már végeztél tanfolyamot, nem kell elvégezned, hanem folytathatod a tanulást a 2. résszel. Nyilvántartási számmal ellátott Magyar-Angol Tanúsítványt, csak az 1+ 2.-ik modul elvégzése után tudunk kiállítani.

Tuti menü